UA-2290863-1

OKAMI SUSHI & TEPPANYAKI

OKAMI SUSHI & TEPPANYAKI De beste Sushi & Grill

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 719 beoordelingen
22 jun 2019 om 19:31 Goed eten en super snelle levering
18 jun 2019 om 21:53 De extra loempia's konden we erg waarderen
17 jun 2019 om 20:41 Very efficient and fine sushi, but there's a hair in it...
16 jun 2019 om 8:43 Normaal hoor je sushi nauwelijks te ruiken. Dit keer rook ik meteen een visgeur. Dat betekent meestal dat het niet zo vers meer is. De volgende ochtend ook buikpijn ervan gekregen. Zeer matig. Jammer want ik heb normaal gesproken goede ervaringen hier.
12 jun 2019 om 14:15 De sushi was niet lekker en viel uit elkaar. Ook waren ze zo dicht op elkaar gepropt dat alles mengde.
4 jun 2019 om 8:45 Sushi was heerlijk! En tijdens de spits kwam de bestelling zeer snel! Goeie porties!
2 jun 2019 om 20:49 Super service. Ik had zelf perongeluk de verkeerde sushi besteld en kreeg als nog de sushi die ik wou, en mocht ook nog eens houden wat ik al had. Top opgelost door de bezorger en het restaurant het was tenslotte mijn eigen fout.
2 jun 2019 om 9:32 Bestelling keurig precies op de aangegeven tijd. Alles weer lekker. Okami heeft veel lekkere warme gerechtjes naast de sushi en dat bevalt ons uitstekend.
28 mei 2019 om 17:07 Sushi was erg lekker, sojaboontjes ook. De chicken teriyaki viel tegen (grote vette stukken). Kwaliteit verschilt vaak, waardoor we wel goed nadenken of we hier willen bestellen.
26 mei 2019 om 19:26 Helaas moeten kokhalzen bij de tonijn sushi, 2e keer al. Rook al naar vis dus echt niet vers. Jammer maar niet weer okami voor mij.
25 mei 2019 om 22:41 Het was heel lekker, maar ik miste foto's van de gerechten op de thuisbezorgd pagina, omdat ik nu niet precies wist wat ik zou krijgen. Een deel van mijn bestelling was dan ook anders dan ik had verwacht.
21 mei 2019 om 21:32 Snelle levering en heerlijke sushi met verse ingrediƫnten.