OKAMI SUSHI & TEPPANYAKI

OKAMI SUSHI & TEPPANYAKI De beste Sushi & Grill

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1003 beoordelingen
28 sep 2020 om 12:04 Eten was goed en bezorging was top optijd. Mini loempia's top
26 sep 2020 om 22:06 Sushi was average and I would have given a negative rating for the delivery if I could've. What makes it worse is that the app allows no means of contacting the restaurant. So much for real time logistics.
26 sep 2020 om 21:31 De sushi is best ok, maar bijna anderhalf uur wachten is echt te lang. Dame aan de telefoon spreekt niet veel Nederlands.
25 sep 2020 om 20:34 Bezorging was eerder dan verwacht (positief) en kwaliteit van de sushi was goed :)
14 sep 2020 om 7:16 We hadden verkeerde huisnummer oogegeben maar hij belde netjes
12 sep 2020 om 15:09 Super! Was er bijna meteen (er stond 32 minuten maar was maar 10) en lekkere verse sushi. Ook veel voor je geld. Top!
5 sep 2020 om 20:51 Verschrikkelijke bezorgtijd! Ik moest 2 uur wachten voor een simpele sushi en kip stukjes
2 sep 2020 om 21:40 Heerlijke sushi en mini loempia’s, goeie soja saus, super snel bezorgd
30 aug 2020 om 23:24 Eerste keer hier eten besteld. Goed en heet eten. Supersnel bezorgd. Top.
29 aug 2020 om 21:02 Weer heerlijke Kip Terayaki, Udon en Lamsspies gegeten! Mooi binnen de tijd bezorgd!
28 aug 2020 om 21:31 Laatste tijd niet echt lekker meer, jammer. De bezorging was prima maar het eten niet. Ewa ja, soms heb je geluk, soms heb je pech.
28 aug 2020 om 21:14 aanbevolen door mijn dochter.., Echt lekkere sushi vlug bezord en heeeeeeeeeeeeeerlijk gegeten