OKAMI SUSHI & TEPPANYAKI

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1506 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Okami Sushi & Teppanyaki. Meer weten? Ontdek meer

24 mei 2024 om 18:23 Sushi was suuuuuuper lekker en goedkoop! Beste sushi in groningen. En altijd op tijd als je van te voren bestelt, super fijn. Vis is vers en veel.
19 mei 2024 om 11:45 Eten was lekker. Ze waren 1 item vergeten. Na een belletje met het restaurant is dat opgelost door het geld terug te laten storten. Foutje kan gebeuren ze hadden het druk. Ik hoop dat ik het ook echt teruggestort krijg. Anders bel ik weer.
4 mei 2024 om 3:25 Heerlijk. Prijs kwaliteit vergelijkbaar is hier top
2 mei 2024 om 20:03 Heel snel bezorgd, op thuisbezorgd stond dat het nog een half uur duurde maar het was er al. Eten lekker maar klein bakje
27 apr 2024 om 19:14 Eten was uitstekend. Het werd alleen veel later bezorgd dan gemeld. De melding dat het ieder moment bezorgd kon worden stond er 20 minuten.
27 apr 2024 om 18:56 Natuurlijk weer super lekker
18 apr 2024 om 9:35 Lekker en vers
17 apr 2024 om 19:00 Op tijd, aardige bezorgers en heerlijk eten, top!
6 apr 2024 om 21:24 Bezorgtijd werd aangegeven als ongeveer 20-45 minuten. Na een uur had ik nog niets, maar wel een melding dat de bezorger ieder moment kon aanbellen. Dat duurde alsnog een half uur erbij voordat dat het geval was. Kwaliteit en smaak vielen tegen.
6 apr 2024 om 18:48 Top!!